Верея започна с 18 футболисти зимната си подготовка на Трейс Арена

Днес Верея започна зимната си подготовка за пролетния полусезон в Първа лига под ръководството на Благомир Митрев.
Той изведе за първото занимание 18 футболисти, а с тима не тренираха бразилецът Елиаш , който ще се присъедини към отбора в четвъртък и защитникът от Саудитска Арабия Сюлеймани. Той ще  пристигне в Стара Загора на 15 януари и тогава ще започне подготовка.
Благомир Митрев на пресконференция представи екипа си с който ще работи. Негови помощници  са Данаил Желязков, Елиаш Да Силва , който ще продължи да играе и Стоян Колев, който ще тренира вратарите.
[ad id=“263680″]
–  Надявам се да затвърдим успехите на Верея и отборът да продължи да се развива, започна Митрев.
Първа тренировка с Верея направиха  Георги Вълчев,  Антон Огнянов и Симеон Мечев. Вратарят на Берое Богомил Цинцарски ще играе във Верея като преотсъпен. Защитникът Пламен Тенев подписа договор за 1,5 година. От втория отбор на Верея бяха привлечени Михаил Димитров и Емре Емин.
[ad id=“263680″]
– Това са засега новите имена, търсим офанзивни футболисти и се надявам че ще намерим подходящите хора. Поставената ни цел от ръководството е място в първата шестица и се надяваме да я постигнем, каза Благомир Митрев.
Верея ще тренира до 22 януари в Стара Загора. Първата си контрола тъмът ще изиграе срещу Етър на 18 януари на стадиона в Мъглиж.
От 22 януари до 3 февруари Верея ще проведе подготвителен лагер в турския курорт Анталия, където ще изиграе четири контроли, а съперниците ще бъдат обявени на по късен етап.
На 10 февруари Верея ще изиграе последната си контрола срещу Ботев (Гълъбово).

image0 (9K)