Верея без Симеон Мечев срещу Етър 

Верея ще се лиши от услугите на един от основните си футболисти – халфът Симеон Мечев, който получи тежка контузия по време на домакинството срещу Септември в понеделник на стадион Трейс Арена. При едно единоборство с играч на Септември в средата на второто полувреме Мечев получи контузия. След направените прегледи се оказа че халфът е  с частично  разкъсване на предни кръстни връзки,   и тази травма ще го извади от терена за по -дълго време.
[ad id=“225664″]
Треньорът на Верея Иван Колев няма голям избор и въпреки проблемите с няколко футболисти и редуцираната група ще пусне боеспособен  състав  за гостуването на Етър. Двубоят от втория кръг на Първа лига е днес от 18,30 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.
Освен на Мечев треньорският щаб на заралии няма да може да разчита на защитника Илия Мунин и Станислав Маламов които продължават да се възстановяват от травми.
Под въпрос е новото попълнение – молдовският нападател Анрей Киоуфи.
[ad id=“263680″]
Георгиев ще е на вратата на Верея, пред него в защита ще играят Иво Иванов и датчанина Йоргенсен в центъра, отдясно капитана Илиев, а отляво Емин Ахмед
Като титуляр в халфовата линия ще започне и французинът Ндомбоу Александер заедно с Тевия и Максимов, а по крилата ще са Танев и юношеския национал Денислав Станчев. Атаката на Верея отново ще бъде водена от Антон Огнянов.


image0 (9K)