Венета Райкова шамароса Глория

„Случайност? Фолкпевица днес върнала годежен пръстен и пак няма да се жени. И точно за такава фолкпевица пише в „Милионерката“ – меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с много богати мъже и все оставаща сама… Случайна прилика от книгата с действителността. Книгата ми излезе на 6 февруари и има случайна прилика с живота на две фолкпевици. Ще я нарека пророческа книга, а аз съм един пророк или просто познавам живота на измислените герои в художествената измислица“, пише Венета Райкова.

Повод за думите и разсъжденията й стана новина, която плъзна в медийното пространство. От няколко дни в светските среди се шушука, че примата на поп фолка Глория и пловдивския бизнесмен Йордан Джермански са приключили любовните си взаимоотношения и вече не са заедно.

Според слуховете певицата дори му е върнала годежния си пристен, а причина за разпада на връзката им било желанието на бизнесмена Глория да приключи с певческата си кариера. Това естествено не се понравило на звездата на „Пайнер“ и тя решила да сложи края. Според запознати oще преди обявяването на социалната изолация двамата имали търкания.

Това обаче не е потвърдено официално нито от Глория, нито от Джермански. Техни общи снимки все още стоят в профила на примата и тя не е изтрила никоя от тях.

В написаното от Венета Райкова обаче се говори за две фолк певици, и ако едната е Глория, потребителите се чудят коя друга визира водещата в своята книга. А междувременно фенове на Примата на фолка набедиха Райкова, че си отмъщава на любимката им, която упорито отказваше да й гостува в „Папараци“ и да разкаже за тайната си връзка с бизнесмена от Пловдив Йордан Джермански.

Припомняме, че за връзката им се разбра през юни, миналата година, а по Коледа Глория показа и годежен пръстен.

 

 


image0 (9K)