Венета Райкова съжалява за Тишо: Не знам защо се разведохме

Водещата на „Папараци” Венета Райкова вече не е щастлива от положението си на свободна жена. Телевизионерката открила, че статутът на самотна майка не е за нея и е започнала да съжалява за решението си за развод със съпруга си Тихомир. Дори наскоро се закъхарила, че този път тя е дала тласък на процеса и връщане назад в него няма, видя HotArena.

[ad id=“225664″]

„И аз още не мога да осъзная какво стана, ама на – разведохме се и това е! Ако ни питат хората и ние не знаем защо го направихме, често казано”, съвсем чистосърдечно си призна блондинката след поредния въпрос на почитателите й за решението да скъса с Тишо.

Макар двамата с брадъра и настоящ покерджия да са официално приключили със семейния си живот, след като в началото на годината подадоха документи за развод, това далеч не значи, че не се понасят. Дори напротив – двамата се виждат за всички големи празници и не пропускат да се забавляват по ресторанти и кафенета. Твърдят, че причината за това е техният 9-годишен син Патрик, на когото искат да спестят усещането, че е изоставен от един от двамата си родители.

„За мен най-важното нещо е да отгледам спокойно, възпитано и щастливо детето си”, настоява Венета и никой не може да отрече, че полага големи усилия за това, пише „Таблоид“.

[ad id=“263680″]

Водещата не подценява никоя нужда на сина си и се старае от сега да възпита в него поведение на джентълмен. Късмет е, че в това отношение Райкова признава и баща му Тихомир за особено добър пример. Малкият попивал от него правилното отношение към една жена и след това го репетирал с майка си. „Патрик е един малък мъж. Подарява ми подаръци, които сам е купил с парите, които е спестил. Предлага да плати сметката и дори понякога настоява на баща си да го остави”, разказвала е водещата.

Тихомир също не остава по-назад в грижите за бившата си жена и се опитва да засвидетелства по всякакъв начин подкрепата си. Освен, че е поел част от издръжката над сина си, както е по закон, той не пести от удоволствия, които да споделя не само с Патрик, но и с Венета. Тримата макар и вече неофициално обединени като семейство традиционно излизали на срещи.

[ad id=“236993″]

„Тихомир идва да ни вземе от вкъщи за вечеря, малко като на среща, само дето имаме деветгодишен син. Като изключим това, че не правим секс, май нищо не се е променило отпреди 5 години”, шегува се с положението Венета.

http://BNews.bg


image0 (9K)