Венета Райкова бясна на клюкари по неин адрес

Венета Райкова почива в Анталия. Тя написа гневен пост във Фейсбук, обяснявайки, че е вбесена от слуховете по свой адрес, че има нов любовник – богат и красив турчин.

Водещата призна, че е платила много за хотела, но пък парите си били нейни. И разкри, че е възмутена, защото непрекъснато я свързвали с различни мъже.

Ето какво написа Венета Райкова на профила си във Фейсбук:

„За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си…

Да, хотелът е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил лв, но почивката, както и всичко друго си плащам сама… Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите.

А и в Анталия почивам за 6 път, все в подобни хотели! Има дами, които сами пускат слухове за себе си и богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали.

„Много мразя да ме замесват в лъжи и интриги!! Откакто съм се развела за година и половина с един мъж не са ме видели в София, та измислиха сега в Анталия съм се била скрила с богат турчин.“


image0 (9K)