Венера навлиза в знака на Стрелец. Ето какво може да се промени в живота ви през този период

През предстоящата седмица Венера променя знака, в който се движи. От голямото задълбочаване и интензивност в Скорпион, съпроводено понякога с крайности, планетата на любовта и споделеността навлиза в знака на Стрелеца на 1 декември. Тя ще се движи там до 25 декември.

Това ще създаде благоприятни обстоятелства – лекота, оптимизъм и ентусиазъм, а също и експресивност в отношенията.

[ad id=“265513″]

Твърде силните преживявания по времето на Венера в Скорпион спираха проявата на чувства и те не стигаха до отсрещната страна. Това коментира астроложката Бистра Копанарова.

Сега настъпва нов период. В него са възможни гъвкавост, разбиране и адаптация по отношение на целите, които имате в партньорските си отношения.

Периодът е подходящ за съвместни пътувания в чужбина. Времето е подходящо да научите нещо, което Ви е интересно и помага да разширите светоусещането си.

[ad id=“225664″]

В зависимост от нивото, на което е отработена Венера в индивидуалния Ви хороскоп, това може да бъде време на повърхностно отношение и много контакти, без наличие на особено съдържание. Това обаче може да бъде и период, през който ще обогатите и развиете дадени отношения, като дадете свобода и израз на чувствата си.

edna.bg


image0 (9K)