Вендета в София!

Софиянец ще бъде много неприятно изненадан, когато види колата си. Причината е, че върху едната му чистачка е забучена рибешка глава. Неприятната картина е заснета и споделена в социалните мрежи.

От съобщението към снимките става ясно, че те са направени в столичния квартал „Младост“ 3.


Веднага под снимките се появиха реакции и коментари. Според някои от тях това може да се тълкува и като предупреждение, тъй като мафиотите са пращали мъртви риби като символ, че ще пратят въпросния човек на дъното.

„Nikolay Aleksiev опаа, някой е загазил много сериозно! В Италия така са предупреждавали свидетелите, че не ги чака дълъг живот!

Zora Veselinova Nikolay Aleksiev То и тук е така! Нашенци са плагиати от време оно…

Ivan Nikolov е, не с рибешка глава, а с цяла изкормена риба, ама тук рибата е скъпа…иначе на село, като ти окачат гръбнак от шаран на портата, голям резил ти правят…

Александър Петраков Тези хора нямат ли се ежедневни неща за правене, а се занимават с мислене на глупости?

James Cole Аз се чудех главите на рибите за какво могат да се ползват.

Zora Veselinova Прясна риба- окото е бистро! Но пък няма да мирише чак толкова, така че друг път да не бъде такъв чревоугодник и да купи нещо старо и вмирисано.(Имаме богат избор)

Todor Nikolov Народа изтреще от както разбра за къщата в Испания Симеон Спасов Някой ще спи при рибите..“, пише в част от коментарите.

Blitz.bg


image0 (9K)