Велислава Дърева разкрила, че Ку-Клукс-Клан преследва Бокова като негър

Шефът на ЮНЕСКО е бяла, а я нападат расисти, реве червената пропагандаторка.

Червеното перо на задкулисието и комунистическата номенклатура Велислава Дърева съвсем изби рибата със скандална конспиративна теория, че българският кандидат за шеф на ООН Ирина Бокова е дори жертва на Ку-Клукс-Клан. Истерията със световния „заговор“ срещу Бокова и опитът да бъде провалена в надпреварата за важния пост добива маниакални и смотаняшки размери. Целта е да се намери убедително основание и обяснение за неуспеха й, а провалът да се представи не като неин и на групата, която я поддържаше, а на злосторници и клеветници.

Дърева посвети специална статия на кинорежисьора Евгений Михайлов и откритото му писмо срещу Бокова, изпратено до членките на ЮНЕСКО, ООН и дипломатически представители. Озаглавена е „Гнусотник беснеещ“ и публикувана в леви издания. Авторката стига до тайната расистка организация Ку-Клукс-Клан покрай анализатора Алекс Нюман от сп. „Ню Америкън“ (New American Magazine), който посвети през последните месеци няколко статии на Бокова. Според Дърева изданието е на „крайно дясната, откровено расистка организация „Джон Бърч“ – John Birch Society (JBS)“, а Нюман според нея е вдъхновител и дори съавтор на писмото на Михайлов.

JBS е създадена през 1958 г. от Робърт Уелч (пенсиониран собственик на бонбонена фабрика) и Фред Кох (основател на Koch Industries). Наследниците на Кох днес били част от „задкулисието на милиардерите, което контролира и владее политиката на САЩ, и пред което мафията е детска градина. Те свалят и назначават губернатори, сенатори, конгресмени, върховни съдии, прокурори, президенти и винаги, неизменно разбогатяват още повече, удвояват и утрояват своите милиарди“. Синовете на Кох „основават аналитичния институт „Катон“ (Cato Institute), финансират центъра „Меркатус“ (Mercatus Center) към университета „Джордж Мейсън“, под техен контрол са десетки НПО, фондации, центрове, тръстове и всякакви явни и тайни, видими и невидими общества и структури“, обяснява заверата Дърева.

Техният „слуга“ Алекс Нюман написал в New American Magazine, че ЮНЕСКО е „развъдник на комунисти, престъпници, диктатори, ислямисти, масови убийци и антиамерикански радикали“(!); че БСП „се прекръстила, за да се добере до средства от американските данокъплатци“(!); че Ирина Бокова „е от типа хора, известни като „бебета с червени памперси“ – дете на семейство заклети комунисти“; че Ирина Бокова трябва да бъде изобличена и спряна „в името на свободата, просперитета, и разума“. Според червената медиаторка отровните пипала на братята Кох са достигнали и в България, като са покварили в „Институт по пазарна икономика“ и Българското либертарианско общество (БЛО) също е рожба на „Кохтопод“-а, вдъхновявано идейно и финансово от него“. Така американската „конспирация“ е разгадана от червената прорицателка. Тя обаче не казва нищо – защо Ку-Клукс-Клан преследват Бокова, след като не е черен негър, а и в САЩ не я бият, а напротив – дали са гражданството на децата й и възможност да купуват апартаменти в най-скъпите части на Ню Йорк. Единственото логично основание Ку-Клукс-Клан да се интересува от нея е, че по време на двата си мандата като шеф на ЮНЕСКО имаше специални и много топли контакти с африкански диктатори, някои от които и канибали. Освен това Дърева забравя, че расизмът срещу черни вече не е модерен в САЩ. Заменен е с бял расизъм, който черни активисти и организациите им налагат силово, дори и със саморазправи с полицаи. Същата е историята и в Южноафриканската република, но за нашите комунисти действието се развива все още във времето на Чичо Томовата колиба и Втория интернационал.

Източник: фактор.бг


image0 (9K)