Везните предпочитат деловия стил в облеклото, Телците – комфорта

Зодиакалният знак, под който сме родени, показва много за нашата същност. Според астролозите в някаква степен той е определящ за начина ни на мислене, действие, избора на любимите ни храни, дори и дрехите, които добавяме в гардероба си. Независимо дали сте земен, огнен, воден или въздушен знак, вижте как се обличат представителите на различните зодии според Yaza.

Овен

Вие сте много творческа личност. Имате индивидуален стил и не се страхувате да го покажете. Първото нещо, което се забелязва във вашия стил е цветът. Обичате всички нюанси на червеното. Жените предпочитат тесните линии и високи токчета, а мъжете комбинацията от ризи с дънки.

Телец

Жените от тази зодия избират удобни дрехи. Това е първото нещо, което търсят, когато пазаруват. И двата пола държат на изчистения стил, но го комбинират с детайли и аксесоари. Любимите им цветове са розово и синьо.

Близнаци

Всичко в облеклото на Близнаците показва тяхното моментно настроение. Предпочитат едноцветни дрехи, изцяло бели или черни.

Рак

Раците предпочитат дрехи от естествени материи. Те държат на стила и класата. Любимите им цветове са кафяво и всички нюанси на зеленото. Често се обличат в ленени блузи, ризи, панталони и рокли.

Лъв

Ако вашата зодия е Лъв, тогава вие сте човек, който приема всяко предизвикателство. Лъвовете обичат да показват това, което имат, особено представителите на силния пол. Смело комбинират жълто, оранжево и лилаво в един тоалет.

Дева

Те избират дрехите си рационално. Определено са хора на изкуството и предпочитат дрехи с орнаменти. Те биха облекли тиранти или риза с народни шевици.

Везни

Дамите и господата от тази зодия предпочитат строго корпоративния стил и често ще ги видите в бизнес облекло дори и извън работно време. Предпочитаните цветове са тъмносиньо и черно.

Скорпион

Скорпионите приличат на Лъвовете по начина на обличане. Предпочитат ярки цветове и смели комбинации от материи.

Стрелец

Стрелците рядко се разделят с дрехите си и обновяват гардероба си много по-рядко от другите зодии, но за сметка на това пазят дрехите изключително добре. Предпочитат по-ретро стил в тъмни цветове, пише az-jenata.bg

Козирог

Обличат се по-пищно. Дантела и бродерия за дамите и лъскави материи за господата. Обичат да привличат погледите върху себе си.

Водолей

Те носят всичко, което ги прави щастливи. Смело комбинират цветни дрехи и не се страхуват да експериментират.

Риби

Те са романтични натури. Обличат се във „френски стил“ и излъчват спокойствие и романтика. Дамите ще видите с дълги, разкроени поли, а господата с каскет.


image0 (9K)