Вашият хороскоп за 13 юли вече е тук

На 13 юли ще сте изцяло подвластни на своите емоции. Дали ще се поддадете на нервното напрежение през деня или ще успеете да се съхраните от нежелани емоции, ще зависи изцяло от вас. Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване и туризъм, но избягвайте екстремните ситуации и шофиране. Добрите ви маниери трябва да бъдат на показ не само в обществото, но и в дома ви. Важно е да опазите хармонията в семейството си. Отговорността за това е изцяло ваша!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще проведете разговор или ще преживеете друго събитие, свързано с роднини. Денят вещае неочаквани пари или неочаквана среща. Ще ви търсят приятели отблизо или отдалеч. Новите познанства в събота ще са много интересни, а тяхното развитие тепърва предстои.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще следите важни за вас новини или събития. Очаквайте всякакви приятни изненади. През този ден ще ви липсва човек, който е далеч от вас. Възможно е да ви изненада един шанс, който сте очаквали отдавна.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота е вероятно да обидите някого, без да имате причина или предварителен умисъл за това. Мнозина ще имат притеснения за здравето на близък човек. Възможно е да възникнат и други семейни проблеми. Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване свързано, с гостуване в дома на приятели или роднини.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще разговаряте и ще обменяте идеи за имот или вещи, които притежавате. Споровете с опърничави хора ще се окажат една безсмислена битка с вятърни мелници. Този ден може да ви донесе най-различни приятни преживявания. Използвайте новите шансове в първия ден на уикенда, защото те могат да бъдат база за успехи през следващата седмица.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)