Васко Василев свири за Шиндзо Абе и Бойко Борисов

На официалната вечеря в чест на госта е и вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, става ясно от снимките, качени в страницата на министър-председателя във Фейсбук

[ad id=“263680″]

Световноизвестният български цигулар Васко Василев свири на вечерята, която премиерът Бойко Борисов даде за своя японски колега Шиндзо Абе. За това съобщи самият Борисов, като качи снимки от събитието в своя профил във Фейсбук.

Бойко Борисов информира и какви подаръци е получил от своя колега.

„По време на официалната ни вечеря премиерът Абе ми връчи кимоно екип и сертификат за 6-и дан от Международната карате организация по Киокушин-Кан“, написа в социалната мрежа премиерът. Борисов е каратист и подаръците са и личен знак на внимание към него от ръководителя на изпълнителната власт в Страната на изгряващото слънце.

[ad id=“218548″]

На официалната вечеря в чест на госта е и вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, става ясно от снимките, качени във фейсбук от Борисов.

Премиерът Абе е съпровождан по време на визитата си от бизнес делегация, която иска да види какъв икономически и инвестиционен потенциал има в България, допълни говорителят на външнополитическото ведомство.


image0 (9K)