Ваня и Жени Джаферович на косъм от смъртта в Камбоджа (ВИДЕО)

Бившият футболен капитан на „Берое“ и неговата съпруга Жени са на почивка в Камбоджа, където вчера семейството е претърпяло инцидент. За случлото се, с доста подробности, разказва във Фейсбук самият Ваня:

[ad id=“225664″]

Публикуваме коментара му без редакторска намеса:

„Днес с Жени решихме да вземем каяк под наем и да отидем до един малък остров отсреща, да се гмуркаме.
Тръгнахме ние, всичко е ок, но изведнъж времето почна да се разваля и вълните да стават по-големи. На половин път разстояние сме, след като една вълна ни обърна. Обърнах каяка обратно, но видяхме, че е спукан отдолу и че събира вода. Никакъв шанс да се качиме и двамата. Опитахме се няколко пъти, влезнахме, но пак ни обърна.
Помислих си, че това беше и че ще ни помните, надявам се с добро.
Щяхме да умрем на този остров, баси…
И тогава видяхме една рибарска лодка, която минаваше, почнахме да викаме. Те ни видяха, издърпаха ни в лодката и ни закараха до брега.
Сега пия биричка и пиша този статус, което е хубаво, за мен..
Няма да се качвам на каяк никога повече. Тази работа не е за нас, футболистите.
Винаги е по-хубаво да е… лекинко и без напрежение.“

Семейство Джаферович са на екзотичния остров Ко Ронг, а инцидентът е станал в тюркоазените води на Тайландския залив, край едно от последните девствени места в Камбоджа.

Ко Ронг се разполага върху 78 квадратни километра. Посетителите там могат да избират между 43 километра плажна ивица, много дейности с гмуркане или пък възможности за излети в джунглата. Островът е вторият по големина в Камбоджа и предлага отлични условия за туристите. Там има къщи за гости, бунгала и малки местни ресторанти.

Въпреки това много части от Ко Ронг остават почти недокоснати и там човек може да намери най-голямо уединение. На острова има огън и танцови изпълнения всяка вечер. На юг от Ко Ронг се намира по-тихият „островен брат“ – Ко Ронг Самлоем. Той е още по-тих и е осеян с красиви, почти празни плажове.

Какво разказват за почивката си двамата съпрузи, вижте във видеото със заглавие „Какво се обърка“, качено от Жени Джаферович:


image0 (9K)