Ваня Джаферович успешно имитира Заки в „Капките“! Закалката на БЕРОЕ – това е!

Летящ старт за Ваня Джаферович в предаването на Нова ТВ „Като две капки вода“.

Биткаджия – неслучайно още преди повече от 10 години спортните журналисти нарекоха така младия футболист от Хърватска, който стана изключително популярен с играта си в „Берое“ Стара Загора и заслужено стана капитан на отбора.

Всепризнат любимец на всички – и на футболните фенове, и на нежния пол. С достойното си поведение и спечелени съревнования от всякакво естество Ваня доказа, че той е номер 1 в много отношения. След като взе първото място в Сървайвър Камбоджа, той се класира втори във Вип Брадър, снощи го видяхме и на сцената на забавното шоу „Като две капки вода“, в което се имитират известни изпълнители като глас, визия и държание.

Ваня Джаферович, първи участник-спортист в шоуто, се превъплъти в ролята на Заки(Велизар Соколов) от дует „Авеню“ и изпя тяхна култова песен с истинската половина от дуета – Боби.

Перфектен! С посребрената коса на Заки, Ваня имитира чудесно мимиките, жестовете и дори бръчката между веждите на Заки. Изпя песента без да се размине с тембъра на певеца и гласът му звучеше изключително вярно. Журито не се поскъпи на похвали за него.

Браво, Бероец! Браво, Ваня! Стискаме палци за успешно представяне напред1


image0 (9K)