Валери Божинов с „покъртително“ откровение за своята приятелка (снимка)

От години футболистът Валери Божинов ни занимава не само със спортната си кариера, но и с личния си живот.

Семейният му статус се промени няколко пъти, както и държавите и отборите, в които играе. Към настоящия момент е щастливо влюбен в изкусителната сръбкиня Биляна Дол, с която за първи път позират заедно за корица на списанието  „Umbrella Bar magazine“. Пред изданието Божинов споделя за силните и слабите моменти в кариерата, за бащинството, отношенията му с бившата му съпруга Николета Лозанова и бъдещите им планове с Биляна.

На въпрос –  какво му дава Биляна, което Николета и Алисия не успяха, Божинов без да се замисли отговаря: „Ами простичко е и ще го кажа с една единствена дума – „отдаденост“. Аз не ги виня по никакъв начин, за техния избор, за кариерите им, но Биляна се посвети изцяло на мен и на професията ми, поставяйки себе си на заден план, за да можем да вървим заедно по пътя, по който аз определя.

Той е категоричен, че към днешна дата се чувства много обичан и пълноценен към децата си, както и в хармонични отношения с Николета Лозанова: „Именно това е показател, че сме интелигентни хора, които изпитват силно уважение един към друг, което ни кара приоритет да бъде не личното ни щастие дали да сме заедно, макар и нещастни, а на човека отсреща, който е по-щастлив с друга половинка„.

Макар да няма намерение да слага край на спортната си кариера в близко бъдеще, Валери разкрива, че един ден по всяка вероятност ще използва футболните си контакти за мениджърска дейност, а вече е инвестирал и част от парите си в недвижимо имущество, с бизнес насоченост.


image0 (9K)