Валерия продължава да задава тъпи въпроси на Станислав, а той подобаващо ѝ отговаря

Валерия: Т’ва ше е много яко, човек, ако си имам гадже!
Станислав: Ти си имаш вече, бе шматко…

Такъв съдържателен разговор водят Станислав и Валерия на ратайския бряг в епизода на Фермата 2017 тази вечер по бТВ.

След като двамата ратаи заедно с Алек – тактично изпратен от Калоян да им помага отвъд реката, се забавляваха искрено изрисувайки къщата с всевъзможни пейзажи, като откриха по изключително сложен път от кои цветове се прави кафявото, снощи на лягане Валерия зададе на Станислав много важен въпрос.

[ad id=“225664″]

Не, че досега някой от участниците и от зрителите ѝ е повярвал, че наистина изпитва по-различни чувства, освен приятелски, към Алек, но с този въпрос съмненията ни бяха тотално „излекувани“. Как ме виждаш в бъдеще с Алек, попита гимнастичката и Станислав, въпреки примитивизма си в много отношения точно и ясно ѝ отговори, че Алек не иска от нея само секс и да са гаджета, а иска много повече – да му стане жена, защото футболистът все пак е на 31… Чула това Валерия се зави през глава и изпъшка „Ооох, вярно… Ама той сега, ако каже да се женим, тая няма да стане.“

И след снощния разговор, дойде днешния с „гаджето“.

[ad id=“263680″]

Всеки и всички симпатизират на любовта била тя между млади или при по-възрастни. Симпатизират, да, но когато тя е искрена. Дълго време на зрителите им се искаше да повярват, че единствено свенливостта кара Валерия да отбягва прегръдките и целувките на Алек. После тя като на разпит пред Андрей, Финци и Галя каза, че чувствата ѝ са само приятелски. След това се метна на 360 градуса, като мнооого завоалирано уж призна на футболиста, че го обича. Но повече от ясно е, че момичето не е искрено и няма онова парене под лъжичката или трептене на пеперуди в стомаха.

Май беше по-добре да си мълчи, хората да си гадаят или да се надяват, че нещо хубаво ще излезе от този сезон на Фермата 3.

Тази вечер Станислав избира втори дуелист, а Андрей се интересува дълго ли е мислил кой да бъде на арената срещу него. „Е чак пък толко’ дълго да го мисля, па те са само трима, колко да го мисля“ – усмихнат, в настроение и в готовност да съобщи излезе самоковецът.

 

 

 

 


image0 (9K)