Бърз тест: 4-ма души се нуждаят от помощта Ви: на кого ще изберете да помогнете пръв, разкрива какъв човек сте!

Представете си, че се намирате в болничен коридор и четирима души се нуждаят от помощта ви. На кого бихте помогна първо?

1. …пациент със счупен крак, който си изпуска патериците

2. …на медицинска сестра, която е изпуснала важни документи и не може да ги събере, а бърза за пациент

3. …на възрастна баба, която не вижда добре и не може да види къде е вратата

4. …на плачещо мъничко дете На кой бихте помогнали първо? Това разкрива какви сте по характер.

[ad id=“218548″]

А ето и отговорите. Ако сте избрали да помогнете първо на:

1. Вие сте душата на компанията и обичате да сте заобиколени от хора. Не обичате да си давате зор и не правите повече от това, за което ви помолят. Живеете по-лежерен живот и това ви харесва, защото цените свободното си време. Имате лидерски качества, но за да ги развиете, трябва да се потрудите повече.

2. Вие сте ведър и оптимистичен човек, който внася цвят в сивото ежедневие. Рядко обръщате внимание на проблемите по света и живеете в свой изолиран свят на щастие и радост. Лесно намирате общ език с другите, когато се престрашите да ги заговорите. Любопитни сте към света и всичко, което ви заобикаля.

3. Отгледани сте много добре от вашите родители, имате високо чувство за морал и винаги гледате да помогнете. Решавате проблемите си рационално, почти не познавате емоционалното и смятате, че това само би ви навредило. Трудно приемате несправедливостта в света и се борите с нея докрай. Често работите нещо, което за другите е скучно и избягват, но за вас е удовлетворяващо.

[ad id=“218548″]

4. Вие сте много чувствителни и сте наранявани неведнъж в живота си. Вие сте много добри хора, но често пъти се възползват от добротата ви. Приятелите ви много ви ценят, защото знаят, че винаги ще сте до тях, каквото и да се случи. Най-хубавото ви качество е това, че сте много търпеливи.

Actualno.com


image0 (9K)