Бърз начин за гледане на карти подсказва какво ще ви се случи скоро

Това е едно бързо гадание за периода, в който се намирате, и съветите, които е необходимо да получите. Достатъчно да е погледнете тези карти за около една минута и интуитивно да изберете тази, която бихте изтеглили.

Изберете между:
дама купа,
поп купа,
джокер,
поп каро,
десетка купа,
вале купа
и вижте гаданието:

ДАМА КУПА – В личния ви живот се задават проблеми, свързани с опазването на мирните отношения в средата ви. Това ще ви донесе сериозен стрес.
Някой ви насилва да направите избор, който вие не искате да направите.
ПОП КУПА – Чужди противоположни мнения ви карат да се въздържате от всякакви действия. Пригодете плановете си така, че да можете час по-скоро да постигнете някои от своите съкровени желания. Нямате основания за притеснения в работата, а на любовния фронт засега се държите!

АСО  КУПА – Другите казват за вас, че сте достигнали границите на възможностите си, но отказват да видят новите хоризонти, които се откриват пред вас. Нищо, важното е вие да ги виждате! Още веднъж имате избор: прицелете се в звездите или предпочетете безопасността си и си стойте там, където сте. Ще успеете!

ВАЛЕ КУПА – Дали не се отдавате на нереалистични надежди? Ако използвате здравия си разум ще намерите средство да се разтоварите от непосилното бреме. Съветът ни е да спрете да разчитате на нечия подкрепа и да се захванете сами с належащите проблеми.

ДЕСEТКА КУПА – Имате избор между дълбокото емоционално удовлетворение и краткотрайните печалби. Онези, които имат претенции към вас или ви дават съвети, навярно предават доверието ви. Не сте решили един проблем, който ви притеснява още, но няма да е задълго.

ВАЛЕ КУПА – Изпитвате колебания и нерешителност. Не участвайте в чуждите конфликти и се концентрирайте върху собственото ви спокойствие. Поставете си свои собствени цели. Вярвайте повече във себе си.

Източник: www.actualno.com


image0 (9K)