Бързи производства за нередовни водачи

Служители на полицията засякоха трима нередовни водачи. Деянията са установени от служители на сектор „Пътна полиция“ от градовете Казанлък, Гълъбово и Стара Загора.

В РУ – Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.345 от НК срещу неправоспособен непълнолетен младеж от с. Шейново, затова че на около 1 км. западно от с. Хаджидимитрово е управлявал мотоциклет „Ямаха“, който не е регистриран по надлежния ред. Водачът е задържан в РУ – Казанлък за срок от 24 часа.

В РУ – Гълъбово е образувано бързо производство за престъпление по чл. 345, ал.2 от НК срещу Д. Д., на 70г., от Гълъбово, затова че на ул. „Петър Берон“, е управлявал мотопед „Хонда“, който не е регистриран по надлежния ред. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ – Гълъбово.

В сектор „Пътна полиция “ при ОДМВР – Стара Загора е образувано бързо производство по чл. 345, ал.2, вр. ал.1 от НК срещу З. П., на 37 г., от Нова Загора, затова че по бул.“Калояновско шосе“, е управлявал лек автомобил“Опел Зафира“, който не е регистриран по надлежния ред.

[ad id=“225664″]


image0 (9K)