Важно за бизнеса! Български студенти организират кариерни форуми в лондон и Франкфурт

Сдружение “Български Кариерен Форум” е НПО на български студенти и млади професионалисти, базирани в 5 европейски държави, които вече 5 години поред доброволно организират единствените по рода си кариерни форуми в чужбина (към момента Лондон и Франкфурт). Дейността ни цели подобряване контакта и обмена на ресурси и информация между бизнеса в страната с младите българи в чужбина чрез промотиране на професионалната реализация в България. През годините сме работили с над 80 фирми от България, а събитията ни са привлекли вече над 1600 посетители и регистрирани. Проектът ни цели да противодейства на интензивното “изтичане на мозъци” от родината.

Събитията, които организираме представляват кариерни изложения, на които едни от най-големите български компании се представят чрез презентации, работилници(workshops) и щандове, на които посетителите могат директно да разговарят с представители на фирмите.
От миналата година функционира и онлайн платформата ни, на която може да се кандидатства за конкретни позиции, публикувани от изложителите ни или други желаещи фирми.
Участието за посетители е безплатно, както и базовият пакет за изложителите. При желание за допълнителни услуги, фирмите ги заплащат, като всички приходи се инвестират в развитието на проекта.
През 2017 г. изложенията ще се проведат на 11-ти март в Лондон и на 22-ри април във Франкфурт.

 


image0 (9K)