Българска актриса би Скарлет Йохансон

Великолепната българска актриса Мария Бакалова, която изигра дъщерята на Борат, оглави класацията на специализираната платформа за кино и тв продукции IMDВ. Бакалова е на първо място в класацията на сайта с най-популярни актьори (мъже и жени) в момента. Само за тази седмица българката се изкачи с 8697 позиции, като надмина дори Скарлет Йохансон, писа „България Днес“.

Интересът към Бакалова се дължи на добрите отзиви на критиката за участието й в „Борат 2″, където си партнира със Саша Барън Коен.“Много се радвам, че впечатлявам хората, надявам се скоро да се видим и в България, ако коронавирусът позволи, разбира се“, лаконична бе красивата девойка. Преди два месеца Бакалова приключи с лентата „Като за последно“, където повече от 50 дни всеки ден бе в прегръдките на колегата си Васил Банов, баща на министъра на културата Боил Банов.

„Нищо че съм толкова млада, аз се уча от всички на площадката. Обичам Малин Кръстев, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Геро, Анастасия Ингилизова и другите“, сподели тогава Мария. Именно заради този филм тя ще дойде у нас за Коледа за неговата премиера. Хубавата бургазлийка е получила и нова покана пак от български продуценти, на които също не е казала „не“. Красавицата е позната на киноманите и от филмите „XII А“ и „Бащата“.


image0 (9K)