Българи, има надежда! Не се случват само кражби, убийства и изнасилвания в тази страна!

В Рубриката „Изпрати новина“ нашата читателка М. от гр Стара Загора ни пише:
Уважаема редакция,
Преди три дни си закупих билет за София. Когато дойде уреченият час с ужас установих, че съм изхвърлила билета, защото той много приличаше на касова бележка. Много се ядосвах на себе си и на своята разсеяност. Най-вече не можех да преглътна злорадството на мъжа ми, който само ми натякваше: „Видя ли докъде я докара с твоята мания за чистене и подреждане?“.

Както и да е. Отидох на автогарата и на касата момичета не можа да се спомни да съм купувала билет. И не е длъжно, разбира се. Посъветва ме да се обърна към собственика на фирмата, с която щях да пътувам. Отидох при водача, който беше и собственик на фирма „Зара-бус“. Обясних му тъпата ситуация и че нямам никакви доказателства, че съм купила билет, защото на касата не си спомнят. „Няма проблем, госпожо. Качвайте се.“ – беше неговата реакция.
Денят ми започна с добро настроение. Искам да изкажа благодарност, чрез вашата редакция и да споделя с хилядите ви читатели: „Българи, има надежда! Не се случват само убийства, кражби и изнасилвания в тази наша страна!“

mincho markov zarabus

Редакцията провери случая. Името на водача и собственик на фирма „Зара бус“ е Минчо Марков-на снимката.

Ние също смятаме, че не всичко е изгубено в нашата страна.

Споделете , ако сте на това мнение!


image0 (9K)