Българин, който участва в предаването „Big Brother“, изчезна безследно в Дубай (снимка)

Един от колоритните участници в четвъртия сезон на телевизионното шоу „Биг Брадър” – Даниел Делчев, е изчезнал.

[ad id=“263680″]

Вече повече от два месеца бившият участник в риалити шоуто е в неизвестност. В студиото на телевизионното предаване „Часът на Милен Цветков“ негови приятелки разказаха, че е заминал за Дубай, за да търси биологичния си баща. Даниел вярвал, че въпросният човек е шейх в Обединените арабски емирства. Младият мъж, когото близките му наричат Дидо, изпратил кръвни проби в Дубай, разказаха приятелките му пред водещия на предаването Милен Цветков. Те твърдят, че Даниел им казал, че получил отговор от емирството – не стана ясно от кого. Казали му, че наистина има роднини в арабския мегаполис. Тогава Делчев решил да замине за Дубай.

На 8 ноември 2017-а година той излетял от София за Дубай, за да търси баща си. Придружавала го българка, за която се твърди, че е живяла 18 години в емирството.

Дидо не пропуснал възможността да уведоми познатите си за пътуването и публикувал снимки от полета в социалната мрежа Фейсбук. Часове по-късно пристигнал в Дубай. Снимал се на летището в емирство, което е част от Обединените арабски емирства. „Качил” и тези снимки във Фейсбук. След това изчезнал. Българката, която го придружавала в Дубай, също е в неизвестност, разказват приятелките на Даниел Делчев.

Мобилният му телефон не давал никакъв сигнал. Съобщенията, които приятелите му изпращали, не били прочетени. Седмици наред за него не се знае нищо. Нямало и официална информация, че Даниел Анков Делчев е в болница или е задържан.

[ad id=“225664″]

На официално запитване до властите в Дубай – за местонахождението на Даниел Делчев, било отговорено единствено, че той не е напускал емирството.

nova.bg/news


image0 (9K)