Българин, живеещ в Италия е в неизвестност от 14 октомври

43-годишния Йордан Йорданов е изчезнал безследно на 14 октомври. Сигналът бил подаден от съпругата на българина.
Йордан живее със съпругата си Деница и 14-годишната им дъщеря в селцето Ла Рота, близо до град Понтедера от 9 години, съобщава италианският вестник „Ла Национе“, цитиран от dir.bg.
„Наскоро си купихме нова къща, а Йордан си намери нова работа в чужбина. Беше под голям стрес и се страхувам, че може да му се е случило нещо лошо“, казва Деница Димитрова пред италианското издание. Тя призова властите да не прекратяват издирването.
Българинът е изчезнал на 14 октомврислед като излязъл от дома си пеша, мобилният му телефон е изключен. Карабинерите са ползвали и следови кучета, които надушили следи от Йорданов на гарата в Понтедера, но оттам нататък дирята била загубена.
Йордан е имал малко пари в брой у себе си, а до момента не са регистрирани никакви тегления или безкасови плащания от дебитната или кредитната му карти. Не е известно и Йордан да е влизал във връзка с някого от България в последните 40 дни.
По данни на съпругата му, новата работа на Йордан Йорданов била в Англия, затова италианската полиция вече е потърсила съдействие по международните канали.


image0 (9K)