От Бъкингамския дворец за решението на Хари и Меган: Това е обявяване на война на семейството

Малко по-рано стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са взели решение да се откажат от кралските привилегии. Това e предизвикало буря от емоции в кралското семейство, съобщава The Sun, позовавайки се на източник в Бъкингамския дворец.

Сензационно! Меган и Хари официално се оттеглят от кралското семейство

„Кралица Елизабет II е дълбоко натъжена. Принцът на Уелс Чарлз херцогът на Кеймбридж Уилям са много ядосани“, е заявил той и е добавил, че изявлението на Хари не е съгласувано с никого, нарушава протокола и се явява „обявяване на война на семейството“.

„Дискусиите с херцога и херцогинята на Съсекс се намират в начален етап. Ние разбираме тяхното желание да използват различен подход, но това са сложни въпроси, които ще изискват време за разрешаването им“, е официалният коментар от двореца.

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че се оттеглят в качеството си на висши членове на британското кралско семейство. Те направиха това в историческо изявление. Според думите им, те възнамеряват да получат финансова независимост, посвещават се на отглеждането на сина си и благотворителната си дейност. Но отбелязват, че ще продължат да си сътрудничат с Кралицата, принца на Уелс, херцога на Кеймбридж и всичките съответни страни.


image0 (9K)