Бъдете особено внимателни, всичко през тази седмица ще повлече крак в следващите (Част1)

Хороскоп за седмицата 18 – 24 юни

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица една загуба, свързана с близък човек, ще ви изненада и то не само вас.
Избягвайте да споделяте своите професионални или лични дела извън дома си, защото едно определено събитие ще провокира един злонамерен интерес към вашите дела. Поради тази причина защитете добре личната си поща и всяка информация, която държите да остане в тайна.
През седмицата ще ви се наложи да се погрижите за здравето си, което вследствие на по-голямото напрежение ви подава различни сигнали. Променете начина си на живот или хранене, ако това смятате, че ще ви се отрази добре.
Очаквайте в живота ви да влязат нови неща и нови хора. Вероятно повечето събития или новини сега няма да ви направят особено впечатление, поради вглъбеността ви в други неща. Но още тази седмица или през следващите няколко ще разберете, че те са били предвестник на една важна промяна в живота ви.
Сега ще ви изненада един шанс или предложение, среща с интересни или известни хора. Както преди, така и сега появата на всеки човек в живота ви е с определена цел – затова не игнорирайте никого!
Благоприятни обстоятелства през тази седмица ще спомогнат постигането на един успех или важен резултат, но определено това ще стане и с помощта на други хора.
Жените Овен ще трябва да се ангажират с приключването на нерешен стар проблем или ангажимент.
Мъжете от този зодиакален знак ще имат успешна седмица, но на база вече постигнати резултати през изминалите няколко седмици.

[ad id=“225664″]
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, която ще активизира любовните ви преживявания. Сега ще имате благоприятно време за вземане на конкретни решения свързани с любовния ви живот.
През седмицата ще ви изненада възникването или задълбочаването на един проблем, който ще има някаква връзка със семейството ви. Най-вероятно предварителната паника от ваша страна няма да отговаря на реалността. Не допускайте песимизъм и всякакви форми на негативизъм, защото това ще бъде голяма грешка от ваша страна.
През тази седмица ще имате късмет при разрешаването на един сложен проблем или деликатна ситуация.
Ще ви изненада една неприятна новина свързана с човек, който живее в друго населено място. Сега ще имате по-динамична комуникация с хора от различни места, но са възможни недоразумения.
Тази седмица вещае за мнозина посрещане на хора от друго населено място или вие да пътувате за да посетите някой, който живее надалеч от вас.
Вероятни са срещи от всякакъв характер с хора, които не сте виждали дълго време.
Ще възникне напрежение в семейството ви поради възникването на една непредвидена ситуация, която ще ви накара да се почувствате несигурни или заплашени от някакви трусове, загуби и други усложнения. Не допускайте подобна паника, защото нищо такова не ви заплашва.
През тази седмица мъжете Телец ще се зарадват на получаването на пари. Ще имате възможност да приключите с един финансов проблем, договор или документ.
Жените ще имат голямо желание за една конкретна покупка, но се пазете от некачествени стоки. Седмицата вещае грижи или притеснения свързани със здравословни проблеми на роднина.

[ad id=“263680″]
Ако сте родени под знака на Близнаци бъдете отворени и готови за нови финансови или бизнес възможности, които ще се появят в живота ви през тази седмица.
Добро развитие ще имат вашите отношения с хора, с които заедно живеете или работите.
Сега може да ви натовари в някаква степен един неприключен ангажимент от финансов характер. Вероятно това ще има връзка с хора или фирми от друго населено място или държава.
През тази седмица повечето от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от работа, чрез семейните си връзки и др.
Ако сте семейни тази седмица може да постави брачните ви отношения на изпитания свързани с отдавна отминали събития. Причината за това може да бъде един неуместен коментар или спор, който ще излезе извън границите на благоприличието.
Избягвайте да напомняте на близки хора или на колеги техни предишни грешки или пропуски. Не предизвиквайте реакции, за които ще се окажете неподготвени.
Сега ще получите късмет в едно ваше начинание или ангажимент, но това ще се случи поради добре изпълнени действия в миналото ви.
През тази седмица ще имате специален повод за среща или събиране. Събития в средата на седмицата ще успеят да ви изненадат.
Жените Близнаци да бъдат подготвени за много работа и неотложни задачи. Мъжете да контролират по-добре проявите си на раздразнение и избухливост.

[ad id=“238430″]
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще ви се наложи много по-сериозно да се захванете с разрешаването на един стар проблем. Само така ще успеете да се освободите от едно нежелано притеснение, което ви натовари през последните няколко седмици.
Тази седмица носи интересни любовни преживявания, но по-скоро любовта ще бъде щедра към тези, които търсят нова връзка. Вероятно ще настъпи раздвижване и в създадени вече отношения, но там желанието на едната страна ще бъде към по-сериозно обвързване. Това може да се окаже причина за трудни разговори, защото стремежа към такова ще бъде едностранен на този етап.
Така или иначе ви предстоят сериозни и отговорни разговори с любимия човек относно вашето бъдеще.
По-сложни за предсказване ще се окажат отношения с партньори, които живеят или работят на далеч.
През седмицата ще възникне благоприятно обстоятелство за възобновяване на отношенията ви с човек, с когото сте изгубили връзка поради различни житейски причини.
Информация, която ще получите тази седмица ще ви накара да размислите сериозно върху ползите и перспективите, които тя може да ви донесе. Вероятно това ще има връзка с вашата работа, бизнес, обществена или политическа изява и др.
През седмицата ще отделите специално внимание на срещите си или виртуална комуникация с хора, с които имате общи интереси.
Мъжете Рак ще преживеят неочаквано събитие. За някои от вас са възможни нови проблеми свързани със стари грижи и неприятности.
Жените да следят по-внимателно действията на непознати хора и да избягват подобни контакти.

[ad id=“237001″]
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще преживеете събития свързани с пътуване или ще имат интересни контакти с хора от различни градове и държави.
Не планирайте големи неща, защото е голяма вероятността те да ви донесат разочарование или промяна в плановете.
През седмицата бъдете стриктни при изпълнение на професионалните си задължения. Не допускайте грешки или пропуски да създадат напрежение на работното ви място. По-голямо внимание ще изискат и отношенията ви с колеги или с клиенти.
Не приемайте с лекота дадени ви обещания, нито се ядосвайте ако те не бъдат изпълнени, защото те са били несериозни още в самото начало. Вината ще бъде ваша, че сте ги приели, знаейки че вероятността те да бъдат изпълнени е нулева.
Седмицата вещае различни промени в отношенията ви с интимния или брачния партньор свързани с пътуване, по-големи ангажименти за единия от вас, липса на достатъчно време за интимност и забавления и др.
Избягвайте тази седмица прояви на ревност или налагане на собственото ви мнение.
Разочарованията, които ще преживеете тази седмица ще бъдат по-скоро поради по-големите ви очаквания за определени събития или хора.
Седмицата вещае различни събития или разговори с баща, дядо, брат и друг близък роднина. Възможни са и емоционални съновидения свързани с тях.
Жените Лъв ще имат много позитивна и наситена със събития седмица. Ще планирате, ще действате и ще успявате!
Мъжете ще получат пари чрез документ, финансов договор, заем или друга важна новина свързана с пари.

[ad id=“218548″]
Ако сте родени под знака на Дева тази седмица ще трябва добре да планирате действията си, за да не допуснете хаос в ежедневните си задължения. Мнозина ще имат ангажимент. вързан със събиране, с гостуване или с важно обществено мероприятие.
Седмицата ще благоприятства планиране и реализиране на задачи свързани с имот или вещи в дома.
През седмицата ще можете да постигнете напредък в приключване на професионални или юридически ангажименти, в дела свързани с наследство, пенсия, застраховка и др.
През седмицата ще ви зарадва събитие или среща с жена. Ще постигнете съгласие по важен и за двете страни дейност.
Мнозина ще получат тази седмица пари или друга материално-финансова облага чрез жена.
Ще имате затруднения в общуването си с деца (ако имате собствени такива или ако работата ви е свързана с деца).
Повечето ангажименти и спешни задачи през седмицата могат да доведат до психическа и емоционална претовареност и като следствие на това да имате моменти на депресия, тъга или самотност.
През седмицата ще получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате, която е свързана с разочарование или загуба в неговия / нейния живот.
Не допускайте в ежедневните си ангажименти проява на самонадеяност, която да предизвика инцидент, злополука и др.
Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от чужбина.
Една неочаквана среща ще ви накара да преживеете най-различни емоции.
Жените Дева ще са внимателни в романтичните си срещи с мъж, с когото имат скорошно познанство. Няма да сте склонни да проявите доверчивост във всичко, което ви се казва или обещава.
Мъжете ще преживеят много силна седмица, с възможности за голям или неочакван успех и напредък.

Хороскопът за седмицата на останалите 6 зодии ще намерите ТУК

Ако искате да прочетете Вашия дневен,седмичен, годишен или любовен хороскоп, както и да Ви бъде направен личен такъв, потърсете astro.velida.net


image0 (9K)