Бурните страсти в живота на истинската Зейнеп от „Майка“ са като на холивудска звезда

Джансу Дере, станала изключително популярна и в България след излъчването на няколко сериала с нейно участие, е не само красива, обаятелна, талантлива, но и противоречива като една истинска Везна.

Родената на 14 октомври 1980 г. актриса е с корени на гръцки преселници. Голямото и увлечение в юношеските години е археологията и тя завършва Университета с тази специалност. Но красивата ѝ външност предопределя друго бъдеще за младото момиче. Тя се явява  на конкурса „Мис Турция“ и става трета подгласничка на победителката, което ѝ отваря нови врати. Става модел и стъпва дори на Червения килим в Кан като рекламно лице на козметична марка.

На 22 години получава първото си предложение за участие във филма „Устремени души“. Особено популярна става със сериала „Завръщане“, добре познат на българските зрители. Тя се превръща в звезда и вниманието към нея ненапразно се изостря – чака я бляскаво бъдеще на актриса.

Тази вечер българските зрители ще гледат финала на турската драма „Майка“, където Джансу Дере играе главната роля, като си партнира с малката чаровница Берен Гьокйълдъз (Мелек/Турна), Вахиде Перчин (Гьонюл), Гонджа Вуслатери (Шуле), Беркай Атеш (Дженгиз).

Но зад светлините на прожекторите личният живот на красавицата Джансу е почти като в Холивуд – множество несполучливи връзки, бурни страсти, раздели, латиносериали. В една от аферите си, тази с комика Джем Йълдъз, половинката ѝ я зарязва, на всичкото отгоре се оказва, че той е направил дете на нейна приятелка. След случилото се младата жена е категорична, че повече няма да прости изневяра на никого.

Джансу Дере започва кампания за лечение и кастрация на улични котки, отделяйки от собствените си време и средства, защото това е огромен проблем на многомилионен Истанбул.

Красавицата участва в нов филмов проект, за който предстои да научим подробности.


image0 (9K)