Бум на сватбите днес

Само в София, ритуалните зали ще посрещнат 46 двойки. Празни дати в страната също няма.

[ad id=“225664″]

Следващата желана дата също е скоро – 18-ти август, 2018-та година. Нумеролозите обаче предупреждават – избирането точно на тези съчетания от числа крие рискове.

Нумерологът Милена Иванова предупреди, че наличието на много осмици в дата не означава толкова безпроблемен брак.

„Денят е с път на живота 9 и комбинация 7, 8, 9 с числа 1 и 2, което във времето предопределя едно добро случване и раждане на деца, но нищо повече“, обясни Иванова в студиото на „България сутрин“. Нумерологът допълни още, че за младите семейства, които днес ще сключат брак, ще могат да си купят кола, ще пътуват и ще се устроят в чужбина.

„Датата на сватбата показва какво ще се случи във времето. Когато избираме дата, винаги гледаме 9-годишните цикли. Дата 08.08 определя кармичния цикъл на младото семейство и какво ще му се случи в следващите 9 години“, разказа още нумерологът, предаде Bulgaria ON AIR.

[ad id=“236999″]

Милена Иванова допълни, че повтарящите числа в дата не означават късмет и успех.

„Има две години, които ще бъдат критични. Това са пета и седма година. През тези години семейството ще претърпи криза“, каза още Иванова.

Тя обясни още, че при изборът на дата за сватба трябва да се внимава тя да не попада под влиянието на ретроградния Меркурий, който оказва своето влияние и допълни, че не се препоръчва дата при ретроградни планети въобще.


image0 (9K)