БСП Казанлък отказва да участва в обсъждането на Бюджета на общината?!

Вчера, на поканата на Кмета Галина Стоянова, заявена още миналата седмица, към политическата група на „БСП за България“ в Общински съвет – Казанлък за обсъждане на проект за Бюджет 2021 председателят на групата Пламен Караджов е дал категоричен отказ за участие в разговорите.

От отговора му не ставало ясно дали това е позиция на групата общински съветници на БСП в Казанлък или негова лична позиция.

Разговорите на Кмета Галина Стоянова и председателя на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов по проекто-бюджета за 2021 година със синдикати и и политически групи в Общинския съвет, продължават. Вече са проведени срещите със синдикатите, представители на ПГ „ДПС“ и МК „Алтернативата на гражданите“. Предстоят обсъжданията с ПГ „ГЕРБ“.

Използваме възможността да обърнем внимание, че фейсбук е един от комуникационните канали, чрез които Кметът общува със жителите на общината. Градоначалникът не използва социалните мрежи за провеждането на официални дебати. Това важи както за отделни граждани, така и за обществени институции и политически партии. Мястото за това е Община Казанлък, се казва в писмо до медиите.


image0 (9K)