Бременно момиче вкара баща си в затвора

Бременно момиче вкара баща си в затвора, след като го разпозна на кадри от обир.19-годишното момиче попаднало на видеото във „Фейсбук”. На кадрите се виждали двама души, които влизат с взлом в къща, от която впоследствие изнасят бижута и злато.

[ad id=“225664″]

Чувствам се гневна и засрамена, казва 19-годишната Кора Патерсън

Британец беше арестуван за кражба, след като собствената му дъщеря го предаде на властите. Бременната Кора Патерсън разпозна баща си на кадри от охранителни камери, запечатали обир.

19-годишното момиче попаднало на видеото във „Фейсбук”. На кадрите се виждали двама души, които влизат с взлом в къща, от която впоследствие изнасят бижута и злато. Кора, която е бременна в петия месец, веднага разпознава баща си Колин и неговата сестра – Жанин, и пише коментар: „Ще ви кажа имената им – Колин и Жанин Патерсън, които със срам наричам „татко” и „леля”.

След това младото момиче се свързва с полицията и със собствениците на обраната къща. Малко по-късно обирджиите са арестувани.

„През февруари открих, че съм бременна. Татко беше на седмото небе от щастие и каза, че това ще бъде едно ново начало за него. След това го видях на онзи запис. Почувствах се толкова гневна и засрамена, че написах имената и данните им във „Фейсбук”, споделя тя пред британския в. „Сън”.

[ad id=“263680″]

Самият Колин прости на дъщеря си за постъпката.

„Моля те, не се чувствай виновна. Винаги ще те обичам“, написа й той.

„Почувствах се ужасно заради хората, които бяха ограбени. Да вкарам собствения си баща в затвора беше най-тежкото нещо в живота ми, но това беше правилното решение”, допълва тя.

Източник: НОВА


image0 (9K)