Пиян наркоман убил бременната си приятелка по особено жесток и мъчителен начин

43-годишният англичанин Джеймс Хътчинсън беше осъден на доживотен затвор за убийството на бремената си приятелка, пише британското издание „Мирър“ (mirror.co.uk).

Магистрати от английското графство Йоркшир признаха за виновен – зависимия от наркотици мъж, в убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Ужасното престъпление се е разиграло на Коледа.

[ad id=“225664″]

Хътчинсън и приятелката му Никола Удман (на 39 години) се върнали от тържествена вечеря в дома си. Наркоманът, който бил много пиян, обвинил партньорката си, че е бременна от друг мъж. Той я вързал и в продължение на час й нанасял удари с нож и тояга.

narkoman ubil priatelkata si

По едно време мъчителят се е уморил и отишъл да се подкрепи с поредната доза амфетамин. Той се е върнал, за да продължи с изтезанията, но неговата жертва вече е била мъртва, заедно с бъдещето им дете. 11 часа по-късно Хътчинсън съобщил в полицията за зверството, което извършил. Съдебните медици са открили около 100 травми по тялото на жената, нанесени с тоягата, както и 24 прободни рани.

[ad id=“225664″]

Хътчинсън е бил арестуван на 26 декември 2016 година. Заради жестокото двойно убийство той ще лежи зад решетките до края на дните си.

mirror.co.uk


image0 (9K)