Бразилец се развихри за Берое при разгрома над Хебър

Берое  разгроми при гостуването си със 6: тима от трета лига Хебър в Пазарджик в мач от 1 кръг на турнира за Купата на България и продължава без проблем напред в турнира. Александър Цветков откри резултата в 3-та минута, а Алфедо удвои в 11-та. Бразилецът се разписа за втори път в 17-та минута и „Берое“ поведе с 0:3. Борислав Цонев отбеляза в 53-та минута и покачи преднината на старозагорци. Фирцулеску добави попадение в 67-та минута, а Алфредо реализира своя трети гол в мача в 75-та минута. Три минути по-късно Михайлов оформи крайното 1:6.

Още във втората минута стражът на домакините не изчисти по най-добрия начин и топката попадна в Борислав Цонев, който веднага се опита да го прехвърли. Пангев обаче успя да избие топката със сетни усилия в корнер.

Минута след това Берое откри резултата след втория корнер в мача. Борислав Цонев центрира на втора греда, а там Александър Цветков без проблем вкара топката в мрежата за 0:1.Резултатът бе удвоен след само 11 минути игра. Мешка овладя дълъг пас по левия фланг и нахлу в пеналта. перфектното му подаване бе оползотворено от Алфредо, който прати топката без проблем в мрежата – 0:2.В 15-та минута Димитров получи топката по левия фланг, напредна и шутира, но не успя да затрудни Перниш, който улови.

[ad id=“225664″]

Две минути след това Борислав Цонев финтира бранител на левия фланг и центрира, където Алфредо засече чудесно с глава и реализира второто си попадение в срещата – 0:3. В 42-та минута Лачов изпълни отлично пряк свободен удар, но Перниш изби в корнер.

В ответната атака Цонев намери Фирцулеску в пеналта, но Пангев спаси удара на румънеца.

Секунди след това Минчев изведе Алфедо на стрелкова позиция, бразилецът шутира технично, но топката срещна гредата.

Берое поведе с 0:4 в 53-та минута, след като Мешка проби по фланга и изведе Борислав Цонев. Халфът без проблем прати топката в мрежата с удар по диагонала – 0:4. В 67 – та минута румънецът Фирцулеску , който започна за първи път титуляр през този сезон овладя дълъг пас, финтира бранител и прати топката в мрежата с хубав диагонален удар – 0:5. В 71-та минута Камбуров получи на границата на пеналта и шутира към горния ляв ъгъл, но топката мина на сантиметри от сглобката.

Четири минути по-късно Бриджидо проби по десния фланг и намери Алфедо в пеналта. Бразилецът овладя, финтира бранител и прати топката в мрежата на Пангев за третото си попадение в мача – 0:6.

[ad id=“263680″]

Домакините все пак успяха да реализират почетно попадение в 78-та минута, когато Михайлов стреля от границата на пеналта, топката рикошира и влезе в мрежата – 1:6.
„Берое“ се класира за втори кръг от турнира за Купата на България, а двубоите ще се играят между 30 октомври и 1 ноември. Дата за жребий все още не е насрочена.


image0 (9K)