Бразилецът Леони се връща в Берое за гостуването на Лудогорец

Бразилецът Матеус Леони се завръща в състава на Берое за гостуването на шампиона Лудогорец в последния двубой от 11 я кръг на първа лига. Срещата е тази вечер от 20,00 часа на стадиона в Разград.
Леони, който преди седмица е щастлив баща на момче заради контузия пропусна домакинството срещу Левски, но се оказа че травмата му не е сериозна и той тренира пълноценно през седмицата със съотборниците си.

[ad id=“218001″]
Треньорът на Берое Александър Томаш се очаква да не прави промени в титулярния състав, единствено на левия фланг на защитата, където Леони ще заеме мястото вместо опитния Веселин Пенев.
Перниш ще е на старозагорската врата, а пред него в защита ще действат Виданов и Иван Иванов, а по бековете ще играят Желев и Леони. В халфовата линия треньорският щаб ще заложи на ганаецът Охене, японецът Като и капитанът Райнов. По крилата ще са португалецът Еуженио и Карачанаков, а на върха на атаката ще бъде Мартин Камбуров.
Берое продължава да се движи във възходяща линия в първенството, но от отбора си дават ясна сметка че им предстои изключително тежко гостуване в Разград. Минимум 50 фенове на Берое ще подкрепят отбора на Лудогорец арена.

Групата на Берое – Душан Перниш, Михаил Михайлов, Веселин Пенев, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Мартин Камбуров, Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут, Марко Адамович и Карлос Охене.


image0 (9K)