Брад Пит признава най-голямата грешка в живота си

Брад Пит осъзнал колко много обича бившата си съпруга Дженифър Анистън след края на брака си с Анджелина Джоли. Това става ясно от материал в InTоuchWeekly, публикуван на 24 ноември.

Близък до холивудския актьор е коментирал пред изданието за най-голямата грешка на Пит, която актьорът сам е признал, че е направил в живота си.

[ad id=“263680″]

Това за Брад е раздялата му със звездата от „Приятели“ Дженифър Анистън. След като и бракът му с Джоли претърпял пълен крах, Брад Пит осъзнал колко силно обича бившата си съпруга, която много тежко преживя изневярата му.

След раздялата с Анджелина, Брад се срещнал с Дженифър и ѝ се извинил за причинените болка и страдание. На свой ред тя най-сетне преглътнала всички обиди и се разплакала.

[ad id=“225664″]

Брад Пит и Дженифър Анистън се ожениха през 2000 година. По всичко изглеждаше, че бракът им е непоклатим, докато не започнаха снимките на филма „Мистър и мисис Смит”, в който Пит и Джоли бяха главни действащи лица. Анджелина набързо завъртя главата на женения си колега. Дълго време двамата криеха връзката си, но през октомври 2005 година всичко между Брад и Дженифър приключи и актрисата подаде молба за развод. Седем месеца по-късно новата половинка на Брад Пит го дари с първородна дъщеря.

 


image0 (9K)