Ботев Гълъбово победи Нефтохимик при дебюта на Людмил Киров

Треньорът на Ботев Гълъбово Людмил Киров дебютира на поста с победа при гостуването на опашкаря Нефтохимик. На стадиона в Българово младите „шейхове“ загубиха от Ботев Гълъбово с 0:2. Бургазлии започнаха много интензивно срещата и търсеха постоянно път към вратата на гостите.

[ad id=“263680″]

На няколко пъти домакините бяха на път да открият резултата, но все нещо липстваше в последния миг. В края на полувремето Ботев стигна до гол чрез Стефан Неделчев и поля със студен душ младите играчи в зелено, неподсредствено преди почивката. След паузата мачът беше равностоен, като и двата отбора се стремяха да отбележат, но играеха и с мисъл за сигурността пред вратата. Десет минути преди края на мача Ботев вкара втори гол , чрез нападателят Георги Кирилов след добре проведена акция, като гостите се възползваха от слабостите в защитата на „зелените“.

Тимът от Гълъбово е на 11 – то място в класирането с актив от 22 точки. На 2 декември (събота) на клубния си стадион приема Черноморец Балчик от 14,00 часа , а двубоят е от 17 – я кръг на Втора лига.


image0 (9K)