Борисов ще се оттегли от политиката, когато е готова АМ „Хемус“

Премиерът Бойко Борисов даде заявка във Варна, че ще се оттегли от политиката, след като магистрала „Хемус“ бъде готова, съобщи БНТ.

Бойко Борисов припомни, че е обещал на варненци да изгради АМ „Хемус“ и когато магистралата е завършена, той ще бъде готов да се оттегли от управлението.

Премиерът Борисов и финансовият министър Владислав Горанов бяха във Варна, за да открият център за споделени услуги в банковия и застрахователния сектор на голяма белгийска компания.

„Присъствах на откриването на офис на белгийската финансова група KBC във Варна, където ще бъдат открити 300 нови работни места с перспектива да станат още повече. Варна е град с огромни възможности заради подготвените млади хора, прекрасната локация и инфраструктура. Обещал съм на варненци да довършим АМ „Хемус“ и ще го направим. Фактите говорят, че всички кредитни агенции отчитат нарастване на кредитния рейтинг на България и, че икономиката ни през последните години бележи сериозен ръст. Затова инвеститорите имат доверие в българската икономика“, съобщи междувременно във Фейсбук Бойко Борисов.

 


image0 (9K)