Борисов с номинация за „Европейска личност на годината“

Министър-председателят с радост е приел да присъства на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български журналисти, бизнесмени и мениджъри

[ad id=“225664″]

Българският министър-председател Бойко Борисов е номиниран за “Европейска личност на годината”, предаде сръбската информационна агенция „Танюг“.

38-та церемония по връчването на наградата ще се проведе в столицата на Босна и Херцеговина – Сараево, съобщи днес председателят на Управата и генерален директор на Европейската независима агенция за избор на най-успешните европейските мениджъри и личности Панет Шкрибич. Той се е срещнал с българския посланик в Босна и Херцеговина Августина Цветкова.

[ad id=“263680″]

Шкрибич запозна посланика с протокола и подготовката на 38-ата Церемония по връчване на престижната европейска награда „Европейски мениджър и личност на годината“, съобщи Дирекцията на Агенцията за избор на най-добрия мениджър за Босна и Херцеговина, Югоизточна и Централна Европа.

[ad id=“238430″]

Посланик Цветкова съобщи, че премиерът Борисов с радост е приел да присъства на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български журналисти, бизнесмени и мениджъри, които са готови за сътрудничество и съвместни инвестиции в Босна и Херцеговина и страните от Западните Балкани, предаде Танюг.

 


image0 (9K)