Борисов стяга редиците на ГЕРБ в Стара Загора

Премиерът Бойко Борисов участва в среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Стара Загора. Заедно с министър-председателя са спортния министър Красен Кралев, финансовият министър Владислав Горанов, вицепремиерът Томислав Дончев и кметовете на Бургас Димитър Николов и Стара Загора Живко Тодоров.

На областния управител на ГЕРБ в Стара Загора ще бъде наложена глоба. Причината е, че не е спазена заповедта на премиера и са допуснати повече хора.

„Но пък имаме маски и дезинфектант, така че надявам се да няма проблеми, защото знам, че много журналисти ще го отразят“. Това стана ясно от думите на водещия – кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

В своето представяне той пожела на Борисов да не се поддава на манипулации и да продължава смело напред.

От своя страна пък премиерът заяви: „Нали знаете, че има една приказка – щом спиш добре. Нали виждате колко сладко спинкам“.

Пожелавам му да е жив и здрав, да не се поддава на манипулации и на хора, които искат да го саботират и да дойдат на власт на всяка цена“, заяви Тодоров.

https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/313010599716191/

Както ЗАРАТА писа, премиерът днес е на посещение в Стара Загора. Заедно с него е пиарът му Севдалина Арнаудова и вицепремиерът Томислав Дончев.

Още в началото на живото излъчване Борисов заговори как е изглеждал пътят, по който минават и дали тя пази снимки от там от преди. Тя потвърди, че ги пази и допълни “И ние пазим снимки.”

Борисов показа ремонтираните мостове по трасето на АМ “Тракия” и заяви, че след края на пандемията от коронавирус строителството върви с усилени темпове.

“Въобще не сме спирали работа!”, отсече министър-председателят, докато наблюдаване строителните дейности, шофирайки джипа.


image0 (9K)