Борисов подкара джипката, пита Цветанов и Пеевски направили ли са нещо за Родопите

Премиерът Бойко Борисов направи в неделя с джипката обиколка на села в Родопите. Той обеща на местните, че си записва велинградските села и правителството ще предвиди бюджет от 50-100 млн. лв. за пътища в тези населени места. По време на обиколката си Борисов дискутира с местни жители от село Грашево дали Пеевски и Цветанов са направили нещо за тези райони, след като са ги посещавали, съобщава „Медиапул“.

“Говорят от името на народа. Било народно въстание. Ами тези са повече от протестиращите, само дето са дошли тука, за да кажат за свършена работа, какво сме направили. Кои са идвали? Цветанов и Пеевски и нищо не направили. Това казват. Или може и да са направили, не се вижда“, каза Борисов.

В същото време Цветанов провеждаше в София инициативния комитет за учредяване на новата си партия „Републиканци за България“.

Премиерът използва момента индиректно да нападне и формациите, подкрепящи протичащите 74 ден протести с искане на оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2880763115485073

„Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат в тези региони и да видят. Освен ГЕРБ и ДПС – каква война и каква битка се води между двете партии. Нека дойдат и видят, колко има от “Да, България”, от БСП, от Мая Манолова. Тук да дойдат, където е войната между ГЕРБ и ДПС и кметовете са само от тези две партии. Нека тук да дойдат и да видят кой кой е в тази ситуация“ заяви премиерът, возейки заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков на задната седалка.

 

 


image0 (9K)