Борисов не ще заместник за карантината, с коронавирус ще ръководи държавата

„Към момента премиерът Бойко Борисов изпълнява работните си задължения и е в постоянна връзка с членовете на Министерския съвет. Министър-председателят има общо неразположение и не се налага вицепремиер да го замества, каквато е процедурата в случай на по-сериозно влошаване на здравословното състояние на премиера.“ Това се казва в съобщение до медиите на правителствената пресслужба заради положителния тест за коронавирус на премиера Бойко Борисов.

Публикуваме цялото съобщение до медиите:

Във връзка с множество медийни запитвания относно положителния PCR тест на министър-председателя Ви информираме, че и към момента премиерът Бойко Борисов изпълнява работните си задължения и е в постоянна връзка с членовете на Министерския съвет. Министър-председателят има общо неразположение и не се налага вицепремиер да го замества, каквато е процедурата в случай на по-сериозно влошаване на здравословното състояние на премиера.

Припомняме, че както ЗАРАТА писа по-рано, премиерът Бойко Борисов обяви в личния си Фейсбук профил, че е заразен с коронавирус.

 

 


image0 (9K)