Борисов назначи шефа на Пътна полиция за началник на ДАИ

Бойко Рановски е новият изпълнителен директор на „Автомобилна администрация“

[ad id=“225664″]

Властта показа, че не се шегува и затяга примката около твърденията за корупция и купуване на книжки в автомобилната администрация, заради което и гладува Николай Колев-Босия, коментират наблюдатели.

Отговорът на кабинета на сигналите на гражданите и на зачестилите инциденти с учени-недоучени и нагли шофьори – шефът на Пътната полиция, комисар Рановски, оглави Автомобилната агенция. Това стана по заповед на премиера Бойко Борисов, съобщи Канал 3.

Министър-председателят е одобрил предложението на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски за изпълнителен директор на ИА „Автомобилна администрация“ да бъде назначен Бойко Рановски, съобщиха от правителствения пресцентър.

Досега длъжността се заемаше от Красимир Сребров, който почина след дълго боледуване.

[ad id=“263680″]

Комисар Бойко Рановски е завършил ВВИСУ „Любен Каравелов“ в София. От 1996 г. до 1999 г. е офицер в Българската армия. От август 1999 г. започва работа в Министерството на вътрешните работи като районен инспектор в 3-то Районно управление към СДВР. От 2003 г. е назначен в сектор „Териториално обслужване“ в отдел „Охранителна полиция“ – СДВР. От 1 март 2005 г. е служител в Пътна полиция. От март 2015 г. е началник на отдел „Пътна полиция“ при ГД „Национална полиция“ – МВР.


image0 (9K)