Борисов кипна: Няма да бъде затваряна държавата. Как не ви е срам, бе!

„Искам да поздравите лъжливите сайтове с вудумагиите и измишльотините. Как не ви е срам. Няма да бъде затваряна държавата. Напротив. Сега като ръководител се чувствам най-сигурен. Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират. Болните да се лекуват.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов във Фейсбук.

„В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е. Да, даде ефект. Сега знаем какво е. Сега знам, че самодисциплината – само това ни спасява. По 500 оздравяват, те трябва да работят. Държавата няма да спира. Психиката на народа трябва да е стабилна. Страшно гадно, но е преодолимо“, каза още в извънредно видеообръщение премиерът.

„Имаме всичко за следващите месеци – гладен няма да оставя никой. Ваксините започват да излизат. Февруари март, април ще изправя държавата. Не се подвеждайте по лъжите, те целяха пуч. Те искаха да няма парламент, да не може да се взимат решения, да няма финансиране на системи, държавата да се срути, да кажат Бойко е виновен и да направят президентска република, но няма да стане“, разкри Борисов коварния план на“ противниците на държавата и държавността“.

„12-и ден. Надявам се скоро да съм сред вас. Силен съм. Разчитам на моите юнаци – докторите, сестрите лекарите – сменяйте протоколите, сменяйте антибиотиците, вие разбирате повече. Помагайте на всеки един човек“, довери Борисов за състоянието си.

Премиерът отново призова: „Не вярвайте на смрадливите. Това е престъпление, което правите, да лъжете от мое име. Пазете се. Хватката е да се пазим и да не се заразим повече от необходимото, масово.“

ВИДЕО

 


image0 (9K)