Борисов за апартамента на Горанов: Той е голям човек, сам да обясни!

„Никое правителство в Европа не е обичано от всички. Но не трябва да затварят улиците – това пречи на движението“, изтъкна министър-председателят

Премиерът Бойко Борисов заяви, че няма коментар по въпроса за апартамента, в който живее министърът на финансите Владислав Горанов, съобщиха различни медии.

„Той е голям човек. След като си го е писал в декларацията, да излезе и да обясни. Това е нашата публичност пред обществото – да си декларираш имота. Да излезе и за го обясни“, каза министър-председателят Борисов в Брюксел, където е за заседанието на Европейския съвет.

Премиерът отговори така на въпроси на българските медии.

Борисов бе помолен да коментира и протестите в нашата страна срещу цените на горивата. В отговор премиерът посочи, че от две години по-ниска цена на горивата не е имало.

„Никое правителство в Европа не е обичано от всички. Това, че всеки може да демонстрира и да прави протести, мисля, че е висша степен на демокрация. Разбира се, не трябва да затварят улиците, защото на другите, които не са съгласни с тях, им се пречи на движението“, каза още Бойко Борисов.


image0 (9K)