Борисов в Стара Загора: Конфронтацията пречи, другите да покажат какво са направили! (видео)

Премиерът Бойко Борисов бе в Стара Загора за откриване на реновирания надлез на бул. “Патриарх Евтимий” над жп линиите.

„Ако може политиците да си мерят приказките, конфронтацията пречи“, заяви той пред медиите.

„Досега бях на Аязмото, направих една социология – нямаше никой недоволен как е направено всичко“, започна словото си пред чакащите го медии Борисов.

„Това, което сме поели като ангажимент да го изградим, сме го направили в пълен обем. Другите няма какво да покажат. А когато работиш, все ще ти намерят някой кусур. Старозагорци виждат“, каза Борисов. Думите му бяха посрещнати с аплодисменти от присъстващите граждани.

Запитан как ще коментира разкритията на депутата от БСП Елена Йончева, Борисов отговори: „Нашата политика винаги е била да показваме това, което правим. Ето го моста, Аязмото го помните какво беше. Новият парк знаеше какво беше. Моят призив по принцип към политиците е да си мерят приказките. Ако тази конфронтация не се спре, тя ще пречи на всеки един, който победи на изборите след това. Така че аз не се вкарвам изобщо в тази тема. Хората това очакват – всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ги ползват – училища, детски градини, инфранструктури, култури. Ние всички избори сме ги минали в такава ситуация – плащат на 50 души – излизат, викат!“

В началото на срещата с медиите кметът Живко Тодоров обясни, че мостът вече е с четири ленти, което ще облекчи трафика. Той благодари на премиера, защото, по думите му, без неговото участие и участието на държавата, съоръжението нямало да е факт.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2370753689819354/?notif_id=1549180641371332&notif_t=live_video


image0 (9K)