Бомба! Ще избиват гларусите заради наакан автомобил на големец!

Всички гларуси в Несебър да бъдат избити. Това ще предложат съветници на следващото заседание на Общинския съвет. Причината е – една птица се изходила върху автомобила на „виден съгражданин, направил много за туризма в града“.

Припомняме, гларус надра жестоко уникален мерцедес за 150 000 лева. Смешната случка се разигра преди седмица, а сайтът Lupa.bg се сдоби със снимки от куриозната случка, изпратени от приятели на собственика на лимузината.

Расовият „германец” модел S500 coupe бил покрит с курешките на пернатото, докато стоял на паркинг в Стария град на Несебър.

Оказа се, че екскрементите, човката и ноктите на гларуса нанасят жестоки щети по гланца на немския автомобил, произведен през есента на 2017-а година.

Щетите по мерцедеса не влияят на техническите му характеристики, но са вбесили собственика-педант, тъй като гларусът буквално съсипал тавана на лимузината. Нейната производствена цена е 73 000 евро.

За да се възстанови предишният бляскав вид на надрания и наакан „Мерцедес“, собственикът му ще трябва да брои около 2 000 лева за пастиране. Никакви застраховки не покриват такава „щета“…

BNews.bg


image0 (9K)