Бомба! Божков имал ден за Лилана, ден за мъже, ден за големи и гнусни извращения

Ние сме създали Еврофутбол. Васил Божков няма нищо общо с Еврофутбол. Стига с тези глупости. Когато ние имахме над 80 машинки и развивахме бизнес, той нямаше нито една. 1993 година той викаше на Вердер (Бремен) – Вернер. Това каза в предаването „От дузпа в тъч“ бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир Найденов.

„Както не му пукаше за оздравяването на ЦСКА, така не му пука и за Левски. Той не е отишъл на един мач на Левски. Според мен и самият Божков не знае от кой отбор е. Титлите по времето на Божков в ЦСКА се взимаха по малко по-различен начин. Повече няма какво да кажа по тази тема. В момента Божков се гаври с Левски. Това ме дразни. Божков прави някакви политически циркове и се гаври с Левски. Футболът не е война и не виждам нищо лошо Efbet да стане спонсор на Левски. Как Байерн (Мюнхен) помогна на Борусия (Дортмунд) преди години? Феновете на Левски трябва да бъдат по-настоятелни към Божков, за да се решат проблемите в клуба. Феновете имат лостове и много добре ги знаят“, каза Найденов.

„Васил Божков е един страхливец по своята същност. Той може да те поръча, но вътрешно го е много страх“, атакува още той хазартния олигарх с 11 обвинения.

„Всички в моето семейство сме под стрес. Въпреки че Божков е страхливец, той винаги може да те поръча за ликвидиране“, обяви Цветомир Найденов.

„Преди дни разговарях с бивши секретарки на Божков. Те ми разказаха ужасяващи неща. В неговия холдинг е било страшно. Един ден е бил за Лилана, друг за Драгана. Един ден е бил отделен само за мъже – в спалнята му са били само мъже. Имало е и ден за много тежки и гнусни извращения. Такива неща чувам и ги казвам“, хвърли бомбата Найденов.


image0 (9K)