Бойко отново ни зарадва: „Магнолията ми :-)“

Днес всички можем да се поздравим с отново цъфналата магнолия на Бойко Борисов! Наслада за душата и за очите не само за него, а и за нас всички.

Той беше така добър да сподели в личния си профил във Фейсбук събитието. Не закъсняха и лайковете и коментарите на фенове, мили граждани и любители градинари. Разбира се, както се полага, покрай цъфналата магнолия се разхвърчаха и политически искри и недоволства, подкани и апели, но това си е в реда на нещата. Все пак, българи сме! Ако не политиканстваме, за къде сме?! Ето част от коментарите към цъфналата магнолия на Бойко Борисов:

Tanq Zayova: Добрите хора се радват на растения, животни и на малки неща, и жестове. Прекрасна е! Да и се радвате дълги години!

Krasimir Katsarov Прекрасна е! По-бързо с Правителството! Тия разбойници от служебното не се траят! Всичко спряха, спряха България!!!

Valentina Geneva: Г-н Борисов, тези служебни съвсем приличат на Орешарскитата. По-бързо идвайте, наистина ще счупят държавата, отвратителни са! И зад тях е Радев – тихата стъпка – подмолно и тихомълком прави белите – чудо невиждано ни дойде до главата!

Rumiana Ganeva: Г-БОРИСОВ , МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ НАРОЧНО ЗЛЕ, ТА ПОСЛЕ НА ВАС ДА ВИ Е ТРУДНО И ДА ЗАПОЧНАТ ПАК ДА ВИ ОБВИНЯВАТ.НО НИЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ ВИЕ ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ И ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИ!!!


image0 (9K)