Бойко Борисов май живее в паралелен свят – твърди, че доходите ни растели непрекъснато

Премиерът Бойко Борисов направи абсолютно неадекватно изказване на семинар с младежката организация на ГЕРБ като заяви, е доходите на българите растели непрекъснато!?

„В момента в страната ни има растеж, нулева инфлация, доходите растат непрекъснато„, написа и на страницата си във „Фейсбук“ премиерът Бойко Борисов.

Ето и розовата картина, обрисувана в речта му, публикувана и в социалната мрежа:

Най-добрият начин да убеждаваш е като показваш. Днес на деветия летен университет на младежката структура на ГЕРБ обсъдихме доста теми, касаещи България. Призовах ги да показват направеното от нас. В момента в страната ни има растеж, нулева инфлация, доходите растат непрекъснато. Изселниците като си идват един два пъти в годината виждат всеки път как се подобряват селата и градовете. Има такива като село Ябланово, където се върнаха хората. И все повече други изселници ще се връщат. Ръстът ни е 3%, има стабилна банкова система, минала стрес тестовете, безработицата на практика е 7%, но това са хора, които в голямата си част не искат да работят. Като гледам числата в банките – непрекъснато се увеличават депозитите. Младите от ГЕРБ могат да помагат, като показват активно на личното си обкръжение направеното до момента.


image0 (9K)