Бойко Борисов започва дела срещу „клеветниците“, които твърдят, че държавата ни е управлявана с инструментите на страха

Премиерът в оставка Бойко Борисов реагира на интервюто на Цветан Василев за Сашо Диков, в което ексбанкерът хвърли светлина върху някои доста любопитни факти около огромната корупция по високите етажи на властта. По думите на Василев Бойко Борисов има собственост в доста предприятия чрез подставени лица и голямата част от тях са придобити с мутренски маниер и схема от изнудване и рекет.

Борисов пише, че ще заведе дела срещу „клеветниците“, които хвърлят „нова порция лъжи, манипулации и откровени клевети“. Интересно защо премиерът в оставка не назовава директно името на Цветан Василев.

Вижте какво написа Борисов в социалната мрежа, публикуваме без редакторска намеса:

„Свидетели сме на поредните опити за манипулативно интерперетиране на историята и хвърляне на нова порция лъжи, манипулации и откровени клевети срещу мен от същите хора, които го правеха 2013-2014 година. Тогава бях подложен на всевъзможни проверки. Нещо повече, припомням, че спечелих и много от делата за клевета. Надявам се, че компетентните  органи и сега ще проверят всички сигнали срещу мен, както са го правили и досега. Аз категорично заявявам, че не участвам в никакви фирми, бизнеси или офшорки, както впрочем беше доказано още 2013 година, когато отново се сипеха поредица лъжи от медиите на кръга около една фалирала банка. Разговарях с моите адвокати днес, които започват работа по завеждане на нови дела срещу клеветниците.“


image0 (9K)