Стара Загора е много хубав град за живеене, с много развит спорт, стадионът също е много добър“, каза Бойко Борисов

Премиерът оцени високо двата досегашни мандата на кандидата за кмет на Стара Загора Живко Тодоров

Премиерът  посети заедно с Живко Тодоров парк „Артилерийски“, изграден със средства, отпуснати от правителството.

След разширението паркът е разположен на площ от 130 дка и предлага многообразни възможности за спорт и отдих. Сред приоритетите на Живко Тодоров е изграждането и на многофункционална зала с 5000 места в района на парка.

„Стара Загора заслужава да има нова спортна зала, но ще я обещая след изборите, за да не ме упрекнат моите опоненти в агитация“ – заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти.

Борисов акцентира върху спасяването на парк „Бедечка“ и изцяло променения облик на града – прекрасният център, санираните блокове, ремонтираните улици и тротоари, мостът, надлезите, кръговите движения, облгчаващи трафика, сериозните инвестиции в кварталите, в условия за добро отглеждане на деца – от детски площадки, до достатъчно и модерни детски градини и училища. Подчерта извършената огромна работа през двата досегашни мандата на кмета Живко Тодоров, за превръщането на Стара Загора в град, в който не само се живее добре, но и има перспектива за развитие. Европейски град е.

Кандидатът за кмет запозна министър-председателя с проектите, които Общината продължава да реализира в момента и предстои да реализира в следващите години. Зоопаркът изцяло ще промени облика си и ще отговаря на условията за хуманно отношение към животните. Ще бъде още по-красив и функционален пиртегателен център за старозагорци и гости на града.  Ремонтът на Летния театър и на Станционната градина, откриването на Музей „Литературна Стара Загора“, са чакани и желани от гражданите.

След няколко дни ще направим в парк „Артилерийски“ първа копка за изграждането на скейтпарк“, съобщи Живко Тодоров.

За кандидата за кмет на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров и за кандидатите за общински съветници се гласува с № 43 на изборите на 27 октомври.

Снимка 24 часа

 


image0 (9K)