Божков подарил чисто ново „Бентли” на Мария Илиева

Името на Мария Илиева се нарежда сред креватните любимки на милионера беглец Васил Божков, който в момента се укрива в Дубай.

През годините многократно името на певицата е спрягано с това на Божков, за да лъсне и днес, след като бизнесменът Цветомир Найденов написа в социалните мрежи, че в офиса на Васил Божков е виждал Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария…

Аферата й с Божков започва през 2007 г., когато амбициозната изпълнителка създава „Стерео стая” – собствен продуцентски лейбъл за нова българска музика. Тя използва слабостта на Васил Божков към нея в този период и умело се хвърля в леглото му. Според запознати, Мария успява да измъкне доста пари за музикалния си проект от щедрия чичко-паричко, който се увлича по още младата тогава Мария.

От запознати Show.bg дочу, че Божков й купува чисто ново „Бентли” – мощен звяр, след който се обръщат завистливите погледи на софиянци.

Противно на класическата схема, след като се наситил на ласките на гласовитата певица, Божков не си взел колата, за да я подари на следващата си любовница, а я харизал на Мария Илиева.

Малко след това обаче тя я продала, защото не могла да си позволи скъпата издръжка на тузарското возило, твърдят запознати с аферата.

 


image0 (9K)